Helgen är över

Äntligen! Får man lov att säga så? JA, om man har jobbat fredag, lördag och söndag då det är löning så får man faktiskt det. För det är helt hemskt vad det har varit mycket att göra dessa tre dagar, helt slut i både kropp och huvud.

Trots arbete har jag hunnit shoppa lite också. Visar det imorgon då min kamera är urladdad för tillfälligt. Har nyss öppnat en kall cola och njuter av att jag är ledig imorgon :)

Snart kommer Philip hem från Halmstad då det blev vinst mot Drott. Härligt med en glad sambo när han kommer hem :)







Torsdagkväll

Har nyss kommit in efter en lång kvällsrunda. Härligt nu när snön börjar tina bort!
Imorgon är det arbete igen, och en tung helg väntar därpå.






Hårproblem

Har en del funderingar angående mitt hår nu när vår och sommar börjar närma sig. Just nu har jag min egen hårfärg sen ett år tillbaka vilket jag egentligen trivs väldigt bra med. Men det ser så himla fräscht ut med lite ljusa slingor i ljusbrunt hår. Problemet med ljusa slingor är att det är ett sånt himla jobb när väl utväxten börjar träda fram. Därför skulle jag bara vilja ha ytterst få.

Resultatet hade gärna fått likna Lauren Conrads hår ovanför.




Onsdag

Har nyss kommit till ro efter både tvätt och montering av grind till lilla Simon. Tyvärr blev det inte så himla lyckat då både jag och mamma kom på att Simon inte är så tjock som han ser ut, då pälsen gör en hel del på hans lilla kropp. Får se ifall pappa och Philip kan fixa till det till helgen istället.

Imorgon är ännu en ledig dag och den ska tillbringas med min kära framförallt. Det har varit mycket bortamatcher på sistonde så det ända sättet vi har setts på är innan vi går och lägger oss vilket är väldigt tråkigt.

Ska hämta ut en hel del saker imorgon också, bl.a. paket från H&M home, Halebop och Nelly.
Vad det är ska ni få se imorgon!

   




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0