Spets och höga klackar

Ni trodde väl inte att jag slutat införskaffa nya saker till min gaderob bara för att jag inte lagt upp något här på sistonde.. Nejnejnej så fel så fel! Här kommer två saker jag hämtade ut från posten igår..

      

Från Nelly.se



Lördag

Ännu en arbetsvecka har runnit iväg, och det har varit en riktigt härlig vecka med mycket solsken! Typiskt att inte solen kan titta fram nu över helgen när jag äntligen är ledig.

Ikväll var det egentligen menat att vi tjejer skulle äta god mat och njuta av varandras sällskap på Marinan, men där var ju såklart fullbokat denna lördag. Istället pratas det lite om bowling i Malmö, men det får jag nog stå över då Philips föräldrar kommer över på middag.. Tanken var ju att jag skulle gå hem efter en stund på Marinan men det är inte lika lätt att avbryta när man inte är på hemmaplan.

Idag har jag annars varit och handlat med Philip inför ikväll, skaffat hem några vaderade kuvert så att jag kan skicka iväg mina tradera auktioner. Skönt att bli av med lite kläder och annat som inte gör någon nytta här hemma :)

Nu är det snart dax för dammsugning...

Ha en super trevlig lördagskväll! (För det ska jag ha)
Puss&Kram







Solklar måndag

Dem senaste dagarna har det varit full rulle. Det är en del som fyllt år dessa närmaste dagar så det har varit det ena efter det andra kalas firandet. Grattis till Linus och Elina som blir 18 vs 20 år idag! I lördags blev det 60 års f est (20+40) som Elina och Helena bjöd på. Mycket trevligt då det bjöds på, god mat/alkohol och skön underhållning.

Igår firade jag och Philip våra syskon på Marinan där vi åt gott och såg solen gå ner över husen. Riktigt söndagsmys!

Idag har jag haft en ledig dag med återigen sol, sol och sol. Njutit på balkongen och gått en och annan promenad med Cimon. Ikväll kommer Hanna över på lite matlagning. Har inte bestämt vad det ska bli än..


Amanda, jag och Kristin innan vi begav oss till 60 års festen


Solen går ner för dagen..


Grattis Hanna!

God morgon allesammans. Har nyss vaknat av ett sms från min kära, kanske tur det annars hade man sovit alldeles för länge idag också. Idag fyller min syster 16 år, och som present fick hon som tidigare nämnt den röda rosklänningen från the garden collection och ikväll ska vi ta en mysig fika istan.

Det blir nog strålande sol idag också vilket är riktigt härligt då jag kan slå mig ner på balkongen, smörja in mig med lite cocosolja och njuta av solstrålarna som värmer mot kroppen och förhoppningsvis gör en lite brunare..

Fick precis ett sms från Amanda också så det blir nog en fika i solen med henne runt middagstid :)


Amanda och jag på lärarmiddagen 2008


Hanna och jag Turkiet förra sommaren..


Glad Påsk

Eftersom jag inte har uppdaterat på några dagar bjuder jag på ett litet bildspel från de senaste dagarna..









Nu har äntligen Marinan öppnat också..











RSS 2.0