Tisdag

Har nyss kommit inom dörren och maten står serverad som älskade Philip har tillagat till mig, då är man som lyckligast! Jag sitter framför fotboll på tv medans mannen min går och solar, haha borde det inte vara tvärtom? Iallafall kommer det inte vara långvarigt eftersom couger town borjar alldeles strax.. Skönt att det är något bra som visas på tv idag då DH plötsligt inte går?

Imorgon kommer ytterligare en långdag på jobb sedan ledig torsdag och sedan jobb igen fredag och lördag. Mindre firande av påsk då alltså, eller har jag någonsin firat denna helg? Nej tror inte det...

Nu kom Philip hem..

God kväll!



Huvudvärk..

Ajajaj vad huvudet värker idag, det har dunkat hela dagen. Ingenting hjälper, varken huvudvärkspiller, dricka, mat eller frisk luft. Hoppas det går över tills imorgon då det är jobb igen, har inte tid att vara hemma.

Trots huvudvärken så ska jag såklart trotsa den och gå på handboll då yif spela vilket inte var en så bra idé. Varm hall med hög ljudnivå och starkt ljus är inget att rekomendera. Yif vann iallafall vilket innebär ett steg närmare semifinal.

Nu är det bara två månader tills vi åker till värmen, Härligt!



Nelly.se

Nelly.se har just nu en tävling där du desginar din egen bikini och låter svenska folket rösta. Vinnaren får bland annat sin bikini uppsydd då den sedan kommer att säljas på deras hemsida. Så skulle ni vilja gå runt på stranden 2010 i några av mina bidrag nedan så se till att rösta NU..



http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=SNejkOgKngkTgHJEWn5nteCP#bikiniGallery







http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=LEbh1GPfTsUdjs10C6P5eThA#bikiniGallery






http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=41vXQjsDYFkLR8MiiffCJxCg#bikiniGallery




Lördag

Är för någon timme sen hemkommen från en förmiddag på Ikea och Ilva med min moster.
Det blev lite köp, bla en ny vardags servis, glasunderlägg, skål, tvättkorg och ramar till några fotografier.








Och såhär fina blev kuddarna jag beställde från H&M home..



Fredag

Denna fredag började med att min syster kom och hälsade på för att sedan hämta upp en god lunch från maltes mackor och njuta av solen på våran balkong. Philip tog upp utemöblerna från källaren för första gången i år, härligt! Nu har vi precis varit och handlat en god fredagsmiddag bestående av bl.a. lövbiff, Gott!



En mysig helg

ska jag faktiskt unna mig. Gick hem från jobb idag pågrund av magont och huvudvärk, anledningen är antagligen stress. Ska försöka varva ner nu över helgen och bara njuta av livet med min underbara sambo..
Så här mysigt hade vi det för någon dag sedan..

  
 



torsdag

Åkte till jobbet 06.40 imorse för att börja åtta och förbereda butiken inför the garden collection. Klockan tio öppnades dörrarna och det verkligen stormade in människor, för en vanlig kampanj liksom? Visst där var mycket fina plagg och miljövänliga dessutom, men det slår mängden människor om man jämför med de senaste gästdesignerna, sjukt!

 

haha, lite snabba bilder på klänningarna jag köpt. Den röda ska jag ge till min syster på födelsedagen (som hon redan vet om), eftersom jag redan har en likadan fast i den cremefärgade



tre år och tre månader





Fashion against AIDS

Då var det dax igen, den gamla kampanjen hinner inte lägga sig förrän en ny tittar fram. H&M lanserar i maj en ny festival kollektion som heter Fashion against AIDS där 25% av intäkterna går till HIV-organisationer.
De förregående åren har liknande kampanj desginats av olika typer av kändisar men i år har H&M valt att själv designa plaggen och göra dem lite mer festival inspirerade.

 


                    





Söndag

Har nyss kommit hem från match där yif tyvärr förlorade mot ett grymt bra sävehof. Imorgon är jag ledig vilket innebär städning och allt som hör där till. Det blir så smutsigt snabbt då Cimon drar med sig mycket sand/jord/grus utifrån. Nu kom Philip hem så nu blir det tv med en kall coca cola burk och kanske en och annan bit choklad!





Väntar...

på att Philip ska komma hem från arbete så att vi kan gå på stan och kika lite smått i de butiker som finns här. Kanske en fika efter det och sedan iväg till Philips mamma för en god torsdagsmiddag :) Vi har verkligen varit bortskämda med hembjudningar på middag hos våra föräldrar på sistonde, vilket är hur skönt som helst! Vem älskar inte att bara sitta och bli serverad istället för att tänka på både matlagningen och all disk som tillkommer därefter.





Bilder från förra sommaren när jag och Philip besökte fabror Mats och Ann-Sofie i Vaxholm, den "resan" kommer vi göra om i sommar igen, underbart!





Pssst, the garden collection har släppts på shop online nu imorse..

Skynda fynda för er som gillar kollektionen, vissa av varorna är redan slutsålda..



Det här fick iallafall jag tag i...

     

Samtidigt kunde jag inte låta bli att klicka hem något från den ljuvliga spring/summer kollektionen från H&M home..

    





En lite sen dagens kanske..





Onsdag

Idag blir det en mysig fika med Kristin på stan. Kanske en vända till "solen" också.. Välbehövligt vill jag lova! Ikväll är det sista matchen för Philip och hans yif innan slutspel, så eftersom jag är ledig så ska jag dit och titta.

Nu börjar solen äntligen titta fram och jag känner på mig att detta kommer bli en härlig dag. Skönt att lägga vinterjackan åt sidan och ta fram alla fina vårjackor man har. Tänk när man till och med kan strunta i strumporna och ta på sig alla fina skor istället för det uttjatade stövlar, stövletter och bootsen man använd i snart ett halvår.

Ett par nyinköpta skor jag längtar tills att få bära till sommar..





En helt okej dag..

Sitter just nu och tittar på hollywood fruar och njuter av att äntligen vara hemma efter en lång men trevlig arbetsdag. Ibland vänder motgångar till förgångar lite snabbare än väntat. Skönt när fördelen drabbar sig själv.

Philip är i Göteborg och Cimon har hittat sin sovplats under sängen så det känns ganska tomt och ensamt i lägenheten. Tacka gud för tv, iphone och dator..

Emilia var inne och hälsa på på jobb idag. Vi kom fram till att det är dax att ses över en god middag och några glas vin snarast möjligt. Vi väntar på inbjudan eftersom vi bjöd på godheterna sist ;) Vuxenstatus!

 
 



Bilder från förra "dubbeldejten"



Nytt till hemmet..

Har varit i thuleslund med mamma under dagen. En mysig inredningsbutik som ligger i Fränninge. Mamma var shopping sugen men inte åt sig själv utan till mig :) Så jag fick med mig en pläd, tre "vaser", ljus, korg m.m. Mycket nöjd det vill säga!

   
          


Har även hunnit tvätta fyra maskiner tvätt, gått ut en lång runda med Philip och Cimon och städat lite smått här hemma. Strax kommer pappa och hämtar oss för att hämta mat från Mc donalds som vi ska ta med hem till mina förädrar, Söndagsmys!!




Torsdagkväll

Sitter just nu i soffan med datorn i knät medans Philip tittar på fotboll. Det är helt otroligt att det går matcher varje dag på tv. Men det är en bra anledning för mig till att sitta vid datorn och fixa under den tiden. Annars vill vi ju inget annat än umgås såklart..

Imorgon är det jobb och det innebär dessvärre mindre uppdatering!



Lite fina kuddar från H&M home tillsammans med Cimon :)



Två fina överdelar

Då var det dax för lite shopping nytt..



Oversize t-shirt: H&M 199:-
Oversize blus: H&M 299:-



En ledig torsdag

Skulle försöka få mig en sovmorgon imorse men den sprack när Philip försov sig och jag var tvungen att gå morgonpromenaden med Cimon..
Känner mig inte helt kry idag då halsont och värk i leder börjar träda fram. Solen hande gärna fått titta fram och gjort dagen lite lättare.

Så idag har jag inte planerat någonting då jag tror min kropp behöver vila, kanske en lång promenad mot eftermiddagen för lite frisk luft.

Tänkte även visa er lite nya vårkläder jag införskaffat mig, inspiration...



Välkomna till ert nya hem..





Helgens trevligheter

Igår blev det tillslut lite festligheter kvällen hade att erbjuda. Lite käk på bröderna M,
sedan vidare till David. Jag hade mycket trevligt, så det är bara att tacka och buga för
att man har dem vännerna man har :)


                                                                 Kristin, Elin & Jag





Solen skiner

Gud vilket härligt väder denna lördag har att erbjuda :) Har suttit på balkongen och solat i bara t-shirt vilket är helt underbart. Har dessutom fått inviga mina solglasögon för första gången i år.

För många är detta kanske inte den första soliga dag man har fått uppleva i år, men jag har lyckats jobba de dagar solen har tittat fram så jag njuter verkligen :)






Återigen lite nyheter



Soglasögon: H&M 79,50:-
Tygskor med broderi: H&M 99:-
Blommigt linne: The Garden Collection by H&M 149:-
Cykelbyxor med spets: H&M 49,50:-

Ja vad kan man säga, som hittat?
Det kommer så mycket fint till riktigt bra priser i vår. Ni som är ute efter the garden collection passa på för varorna anländer redan till butik och det riktiga godbitarna kommer sälja slut snabbt. Själv fick jag tag i linnet ovan på bild, men det är bara ett plagg av många andra jag vill ha. Hoppas dem kommer in nästa vecka :)

Här är några andra höjdpunkter ur kollektionen:



        




Lång tisdag

Har nyss avnjutit en god middag i form av kasslergryta, MUMS! En lång dag på jobbet med en hel del omhängningar. Blev såklart nya köp idag också. Att jag aldrig kan hålla igen. En ny bikini och två stycker ringar, från H&M såklart. Haha dem har verkligen all nytta av att ha mig anställd  då mycket av pengarna går tillbaka dit igen :)

Nu ska jag umgås med min kära familj, behöver lite tid med dem också!






Första mars

Har inhandlat en hel del nytt de senaste dagarna. Ganska mycket vår och sommarplagg, men vem längtar inte till värmen liksom? Här kommer lite vårinspirerade plagg som tillkommit min garderob..



 



RSS 2.0