Röd dag..

och det är stängt nästintill överallt i Ystad. Passar därför på att städa, tvätta och diska denna dag till ära då vädret inte heller bjuder på något varmt och soligt. Ikväll blir det matlagning med kristin, amanda och pavic, trevligt!

Studentfirandet har dragit igång i Malmö stad och jag blir likt som förra året helt nostalgisk. Vårt år kunde faktiskt inte bli bättre..










Ni ser själv, fint väder varenda jävla dag :)





Ensam vecka

Imorse försvann Philip iväg till Mallorca med laget. Ensamt då man är van vid att mötas upp med pussar och kramar och en god middag fram dukat när man kommer hem från jobbet om kvällarna. Idag slutade jag tidigare än vanligt så jag och mamma var och fixade lite käk till mig till kommande vecka, som hon så snällt bjöd på! Nu har ja precis fått i mig en god fruktsallad gjord på apelsin, melon, annanas och kiwi, mumma.


   









Bikinifrossa

Har inhandlat en del bikini under senaste tid, mycket på grund av våran sommarkampanj på jobbet..



49,50 kr del förutom den aprikosa överdelen, nästan gratis!


Majmånad

Det är en bit in på maj månad men inte fan känns det som det. Det är kallt blåsigt och regnigt och inte ser det ut att bli bättre. Om exakt 20 dagar åker vi till Mallorca och hoppas på bättre väder, bara inte fler vulkanutbrott kommer ivägen. 

Igår kväll avnjöts en god middag som min älskade Philip tillagat, som sedan fullföljdes med film och godsaker.

Imorgon ska vi till Lund för lite shopping och helt enkelt bara njuta av varandras sällskap. Följer med gör också kära moster och syster :)

Måndagen börjar därefter igen med jobb fram till torsdag då det är röd dag, så vad ska man hitta på då?





RSS 2.0